Vil du være med.....?

Viktige jobber som frivillig i Holmen menighet - ta kontakt hvis du ønsker en av de ledige stillingene.

Vi har mange viktige, små og store jobber for deg som har tid og lyst og som passer for deg!  Du kan f.eks.  bli besøksvenn, dirigere småbarnskor, kjøre kirkebuss, spille et instrument, gå på blomsterbesøk til 80, 90 og 100-åringer i menigheten, tenke ut nye måter å styrke menighetens økonomi etc.... Eller kanskje er du en innovatør og har lyst å starte noe helt nytt?

Her på sidene finner du annonser for noen av de aktuelle ledige stillingene.  Du søker ved å ringe eller sende e-post til kontaktpersonen i hver annonse.  Vi vil så ta en prat med deg. Ønsker du å bidra med noe som ikke fanges opp i stillingsannonsene, ta kontakt med diakon Anne Grete Aamodt - tlf. 66855035/99713572 - diakon.holmen@asker.kirken.no

Vi ønsker oss til enhver tid ca 40 nye medarbeidere - vil du være en av dem? Det er alltid noen som ønsker avløsning eller slutter og da trenger vi nye medarbeidere for å holde alle tiltakene i gang.