Velkommen

Velkommen til konfirmantsidene! Her vil du finne aktuell informasjon om konfirmasjonstiden i Holmen. Er du konfirmant eller konfirmantforelder er det lurt å være ofte inne på disse sidene :)

Hvorfor konfirmere seg?
Det er mange forskjellige grunner til å konfirmere seg i kirken. Noen er nysgjerrige på hva kristendom er, og på hvordan Gud er. De vil gjerne vite mer. For andre er det tradisjon å konfirmere seg, og de synes det er flott med alle gavene. Uansett hvilken grunn du har for å konfirmere deg er du velkommen som konfirmant i Holmen kirke!!!

Hva er konfirmasjon?

Selve ordet ”konfirmasjon” betyr å bekrefte og styrke. Det aller viktigste med konfirmasjonen er at Gud bekrefter sitt ja til oss som han ga i dåpen. Gud vil ha kontakt med deg, Han vil gi deg styrke og hjelp til å leve livet ditt.

Hvordan er konfirmasjonstiden i Holmen?

Konfirmasjonstiden starter i januar og avsluttes med konfirmasjon i september.
Vi har et variert og spennende opplegg, du kommer til å lære mye om Gud, kirken og deg selv. Du kommer til å møte mennesker som utfordrer og engasjerer deg.
Tidligere konfirmanter forteller om en konfirmasjonstid som har gitt dem artige opplevelser, mange gode minner og et miljø å være aktiv i også etter konfirmasjonstiden.
Konfirmasjon er frivillig og du velger hvilken gruppe du ønsker å være med i, derfor regner vi med at du deltar aktivt og at du prioriterer gruppens samlinger.

Ulike interesser, ulike tilbud:
Glad i å synge, spille i band, handle i kiosken, prate og leke?
Glad i å prate, diskutere, fundere, løse oppgaver?
Glad i å spille fotball, innebandy, volleyball? Liker du konkurranse og lek?
Holmen menighet tilbyr konfirmasjonstid ut fra interesser. Du kan søke plass i våre fire ulike konfirmantgrupper: Idrettskonfirmanter, Crossingkonfirmanter, Kirkekonfirmanter.

Du finner mer om de ulike konfirmantgruppene på neste side.

Hva forventer kirken av deg?

Konfirmasjon er frivillig, derfor regner vi med at du deltar aktivt når du har valgt å være med. Det betyr at du må prioritere de samlingene som er satt opp på programmet, før andre fritidsaktiviteter.

Konfirmantleir er obligatorisk og høyt prioritert, da den inneholder halvparten av undervisningen i konfirmasjonstiden.

Tilrettelagt konfirmasjonstid
Vi ønsker å legge til rette for at alle kan være konfirmanter og få en god opplevelse av konfirmasjonstiden. Dersom du har behov for en særlig tilrettelegging av konfirmantopplegget, har vi allerede erfaring med tilrettelegging for den enkelte.  Ved behov samarbeider menighetene i Asker for å tilby egne tilrettelagte konfirmasjonsopplegg. Ta gjerne kontakt med oss snart som mulig, så kan vi starte planleggingen sammen.

Mer informasjon får dere på Informasjonsmøtet 22. september  kl. 18.00 i Holmen kirke, d
ette møtet er for kommende konfirmanter og deres foresatte.