Menighetsbarnehagen

Velkommen til Holmentoppen barnehage

Les oppdatert info på barnehagen sin egen hjemmeside

Vi er en hyggelig en avdelingsbarnehage i lyse, trivelige lokaler tilknyttet Holmen kirke. Barnehagen ligger sentralt i naturskjønne omgivelser på Nesbru.

Åpningstid: 07.30 - 17.00
Barnehagen har stengt 4 uker i juli, samt mandag, tirsdag, onsdag i påskeuken og mellom jul og nyttår.
Barnehagen er godkjent for 18 barn i alder 1 til 5 år.

Bildet: Styrer Gunn og lille Herman

(15/02/2008)

Litt om barnehagen

• En enavdelingsbarnehage som eies og drives av Holmen menighet.  Barnehagen ligger i underetasjen i kontorbygget.  Vi har store fine grøntarealer.
  • Vi har koselige lokaler med panelte vegger, varme i gulvet og store vinduer som gir mye lys
  • Barnehagen har et flott uteområde med godkjente lekeområder  og et lite "skog-område"
  • Barnehagen har utvidet kristen formålsparagraf dvs at vi lærer om høytidene i kirkeåret.
  • Vi legger stor vekt på fysisk aktivitet og et godt sosialt miljø.
  • Vi er opptatt av natur og miljø. Er på tur i skog og mark, lærer å ta vare på de ressurser naturen gir oss.  Vi har kompostering av matavfall og bruker jorden på blomsterbed hvor vi planter løk og blomster.