Tårnagenthelg 15. og 17.april 2017

Bli med på tårnagenthelg i Holmen kirke!

Holmen menighet inviterer hvert år alle 8-åringer til å være Tårnagenter i kirken. Her kan du utforske Bibelen, kirken og områdene rundt kirken. Du får din egen agentkode, politiet kommer på besøk og du må regne med å være med på å løse oppdrag og mysterier.  Alle døpte får invitasjon i posten, men alle barn er hjertelige velkomne til å delta uansett om de er døpt eller ikke.

Agentene sover hjemme, men vil være sammen begge dagene. Agentene møtes i kirken fredag kl 16:00 og holder på til 20:00. Søndag treffes vi igjen kl 10:00, er sammen til kirkekaffen er ferdig ca kl 13:00. Foreldre, søsken og venner inviteres til gudstjenesten kl 11:00 som er tilrettelagt for barn og det blir mye liv og røre. På gudstjenesten og kirkekaffen deltar også speiderne.

Symboljakt, oppdrag og mysterier

Lurer du på hva slags mysterier du finner i bibelen?

Liker du agentmat?

Vet du at det står noe utenpå alle landets kirkeklokker?

Over hele landet vil det denne helgen være agenter i mange kirker over hele Norge. Kanskje blir vi 10 000 Tårnagenter til sammen. Vi håper at du har lyst til å være en av dem!

Englevakter

Til dere som har en 8-åring i huset. Vil dere være Englevakter? En Englevakt hjelper til et par timer i løpet av helgen, for eksempel ved måltider.

Påmelding

Påmelding for barn og Englevakter samt annen informasjon får du på e-post til tone.louise.stranden@asker.kirken.no eller telefon 66855030.

Påmeldingarket får du ved å sende oss en e-post eller ringe. Informasjon om av hva du skal ha med deg kommer på e-post etter at påmeldingen er mottatt.

Pris og detaljer:

100 kroner. Betales ved inngangen.

Les mer på www.holmenkirke.no  og gå inn på Tårnagentenes hemmelige nettsted www.tarnagentene.no

Hilsen Holmen menighet

v/Tone Louise Stranden, trosopplæringsleder